Mellfis

Hej, jag vet att jag är jätte dålig att uppdatera men jag har ganska mycket att göra. Kan kortfatt denna vecka, har kommit tillbaka från påsklov och haft en mycket intensiv vecka med studierna. Jag är fortfarande sjuk, och det har gått 17 dagar nu. Men jag är glad endå, solen skiner och alla vaxta folk är underbara. Idag har vi spelat crocket, det var jätte kul. Imorgon ska jag vara fyllechaufför åt min pojkvän som ska på studentskivan (inte hans dock).

I helgen blir det bara att plugga och ta det lugnt. För på onsdag nästa vecka är det Vaxtas studentskiva som vi ska på. Så det är bara att ladda upp med solarium och brun-utan-sol, så blekfis som jag är eller (mellfis). Nej nu måste jag få någonting gjort. Skriver senare. Tack och på återseende/Mellfis

Måndagssörja

Hej, Idag har jag inte gjort mycket, har varit och lunchat med min pojkvän och så tog vi en härlig promenad till sjön.
Tänk att våren har äntligen kikat fram, och att jag har tagit körkort. Denna vecka ska jag spendera med min käraste i ljuvliga Östhammar. Påsklovet har just börjat, och jag känner på mig att det kommer att bli helt underbar. Men jag har ganska fullt upp med studier också tyvärr. Nu har jag gjort mina två APU veckor på gymmet i Vasahallen, och det var endå ganska lärorikt, mesta tiden var jag sjuk tyvärr, men det gick bra endå. Men på fredag ska jag försöka samla ihop ett gäng och spela poker med min mormor så sis your in, and your boyfriend too.

Gud vad jag saknar lappens-glassen, den som förgynnar somrarna i Dalarna!
Nu ska jag återgå till det jag gör bäst.

Tack och på återseende mellie

RSS 2.0